Хранилище

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Хранилище » Учебное » Технология переработки продукции животноводства


Технология переработки продукции животноводства

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

http://s58.radikal.ru/i160/0812/af/6aecbc9f0f78.jpg

Зберігання і переробка продукції рослинництва(Посібник)
.

ВПодано характеристики різних видів продукції рослинництва як об’єктів зберігання. Описано способи післязбиральної обробки, режими і способи зберігання, технології переробки зернових мас, капусти, цибулі, плодових, зеленних та коренеплідних овочів, плодоягідної продукції, картоплі, олійних культур, цукрових буряків, льону-довгунця, хмелю, тютюну і махорки. Викладено основи технологій приготування і зберігання комбікормів, штучно зневоднених кормів та кормів рослинного походження.
Для аграрних вищих навчальних закладів І – IV рівнів акредитації з напряму «Агрономія».

Зберігання і переробка продукції рослинництва:
Навч. посібник / Г. І. Подпрятов, Л. Ф. Скалецька, А. М. Сеньков, В. С. Хилевич. — К.: Мета, 2002. — 495 с.: іл.

ISBN 966-7947-05-Х

Скачать с Depositfile
Скачать с SMSFiles

2

align=center]http://s41.radikal.ru/i091/0812/e3/5db519c831ee.jpg[/align]

Технологія виробництва продукції тваринництва (Підручник)
.

Викладено питання розведення та живлення основних видів сільськогосподарських тварин, оцінки поживності кормів, класифікації кормів та їх характеристики, технології заготівлі й раціонального їх використання. Описано технології виробництва продукції скотарства, свинарства, вівчарства, козівництва, птахівництва, її первинної обробки та використання коней в народному господарстві.
Для студентів вищих аграрних закладів освіти всіх сільськогосподарських спеціальностей ІІІ – IV рівнів акредитації, крім спеціальності «Зооінженерія».

Технологія виробництва продукції тваринництва: Підручник / О. Т. Бусенко, В. Д. Столюк, М. В. Штомпель та ін.; За ред. О. Т. Бусенка. — К.: Аграрна освіта, 2001. — 432 с.

Скачать с Depositfile
Скачать с SMSFiles

Завдання для контрольних робіт
Скачать с Depositfile
Скачать с SMSFiles


Вы здесь » Хранилище » Учебное » Технология переработки продукции животноводства